Întrebări frecvente

Cum folosesc gheaţa carbonică?

În băuturi recomandăm introducerea unei singure bucăți de gheață carbonică în fiecare pahar. Efectul de fum durează aproximativ 3-4 minute. Recomandată pentru cocktailuri, șampanie și băuturi tari. Nu se recomandă pentru băuturile carbogazoase.

Pentru efectul de fum greu (ex: dansul mirilor) puteți folosi recipiente din plastic sau metal cu apă caldă în care adăugați gheață carbonică. Recomandăm totuși folosirea mașinilor speciale de fum greu cu ajutorul cărora puteți obține efectul timp de 5 minute în continuu, cu aproximativ 9 kg de gheță carbonică. Pentru detalii referitoare la mașinile de fum greu (vânzare sau închiriere), contactați-ne.

Este gheaţa carbonică toxică?

Nu. Gheața carbonică Artice este obținută din dioxid de carbon lichid ce respectă standardele de puritate specifice industriei alimentare. Fiecare dintre noi a încercat băuturi acidulate, precum apa minerală, sucurile carbogazoase, Coca-Cola, Pepsi, bere sau vinuri spumante. Senzația placută și răcoritoare a băuturilor carbogazoase se datorează dioxidului de carbon dizolvat în acestea, același cu cel folosit și pentru obținerea gheții carbonice.

Există atenţionări referitoare la utilizarea gheţii carbonice?

Important: Nu înghițiți gheața carbonică! Nu lasați copiii nesupravegheați în apropierea gheții carbonice. Pentru alte atenționări parcurgeți instrucțiunile de utilizare.

Cum comand gheaţă carbonică?

Comenzile se pot face utilizând formularul de comandă, sau telefonic (0744.767.879). Dupa ce ați completat si expediat formularul un reprezentant Artice vă va contacta (telefonic sau printr-un email), iar comanda dvs. va fi livrată în maxim 24 de ore.

Garanţie livrare 100%!

Stai liniștit, livrăm la timp!

Cu noi ai liniștea livrării la timp a comenzii tale de gheață carbonică. Artice garantează livrarea la data solicitată. În cazul nelivrării din cauze neimputabile cumpărătorului, Artice plătește acestuia contravaloarea comenzii (minim 230 RON).
Condiții de acordare a garanției:

  • Formular de comandă completat corect și integral
  • Confirmarea comenzii și a datei de livare, de către Artice.

Nu se acordă garanție pentru livrarile neonorate datorită cazurilor de forță majoră. Sunt considerate cazuri de forță majoră orice evenimente externe, imprevizibile, absolut invincibile și inevitabile. Totodată pentru notificările în scris din partea vânzatorului, cu cel puțin 7 zile țnainte de data livrării, acesta nu este obligat la plata garanției.

© ArtIce. Web design realizat de Weblike PRO
ARTPLAST SRL - J05/342/2002 - CIF RO14550799 - office@artice.ro